Belgium
Valuta:
Nike Air Max kopen Heren Dames
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

TERUGSTUURBELEID

Wij accepteren rendement voor maximaal 30 dagen na ontvangst van uw aankoop. Terug items moeten worden teruggestuurd in de originele verpakking, met winkel tags toegevoegd. Sorry, maar we kunnen niet terug persoonlijke items zoals te nemen, zullen wij niet in staat zijn om het rendement op badkleding aankopen te accepteren.

Bij terugkeer schoenen, schoenen moet binnenin bevinden schoenendoos van de fabrikant en vervolgens in een aparte verzenddoos. Schrijf niet op schoenendoos van de fabrikant, tape het gesloten, of het gebruiken als een verzenddoos. Footwear rendement zullen niet worden geaccepteerd, tenzij zowel de schoenen en schoenendoos onbeschadigd. Geuren mogen alleen worden geretourneerd als ze nog steeds in hun originele verpakking worden verzegeld.

Om een ​​item terug te sturen naar ons, kan U elke verlader je wilt gebruiken, maar we raden inkoop tracking en verzekering, zoals kan niet verantwoordelijk voor verloren retourzendingen zijn. U bent ook verantwoordelijk voor de terugkeer verzendkosten in rekening gebracht. Stuur uw pakket:

Zodra wij uw terugkeer pakket te ontvangen, gelieve te staan ​​1-2 weken voor verwerking. Wij sturen je een e-mailbericht te sturen wanneer uw teruggave is verwerkt. Uw restitutie zal worden afgegeven op basis van de door u gekozen betaalmethode voor de oorspronkelijke bestelling. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

uitwisselingen

Als gevolg van onze snel veranderende winkel inventaris, geen uitwisseling te verwerken. Wij stellen voor dat u uw goederen terug naar ons te sturen voor een terugbetaling, en een nieuwe bestelling plaatsen bij ons op elk moment.
top